U trendu

Bila je san svakog muškarca, a onda je odjednom nestala: Evo kako izgleda danas

Pre pet godina je preko noći odbojkašica Vinifer Fernandez postala planetarna senzacija zbog atraktivne poze prilikom meča Dominikanske Republike i Brazila.

Snimak ove devojke je ubrzo obišao čitavu planetu, a nije bilo tinejdžera u Srbiji koji nije imao njen snimak u mobilnom telefonu.

Na „Jutjubu“ postoje brojne kompilacije u kojima je ona glavni lik, ali ne zbog maestralnih poteza na odbojkaškom terenu, već zbog lepote.

Nju slava na internetu ne zanima, pa danas niko sa sigurnošću i ne zna da li ona sama upravlja nalogom na Instagramu. Ovakvu pažnju je procenila kao neželjenu, pa se dugo nije pojavljivala u javnosti

Gotovo sve fotografije su imale potpis koji je aludirao na to da su nastale ranije.

Prema zvaničnim informacijama Odbojkaškog saveza Dominikanske Republike reprezentaciju je bez objašnjenja napustila 2018, a njen doprinos u osvajanju Panameričkog kupa dve godine ranije u Santa Domingu sa selekcije do 23 godine bio je nemerljiv.

Savez je demantovao i da Fernandez koristi društvene mreže.

„Uhvatila me nostalgija“, pisalo je uz jedan od retkih „selfija“ koji je objavila.

Fotografije se na njenom profilu i dalje pojavljuju sporadično, ali gotovo sve su iz perioda kada je nosila dres reprezentacije.

Tako je i dalje najnovija ona fotografija iz 2020. kada su mnogi ostali začuđeni kako izgleda, ipak, na društvenim mrežama se sa vremena na vreme pojavi pitanje gde i šta radi po mnogima najseksipilnija odbojkašica svih vremena.

Koliko je i dalje popularna svedoči da se svake nedelje pojavi najmanje tri ili četiri snimaka iz njene karijere. Pre dve nedelje se pojavio i jedan za koji se smatra da je nastao ove godine.

Ipak, ona je nastavila da bude tajnovita i da se ne pojavljuje u javnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar