U trendu

Bivši broj 1 šokirao izjavom: Mečevi između Đokovića i Nadala su – dosadni

Nekadašnji najbolji teniser sveta Ilie Nastase govorio je u intevjuu za časopis GQ, između ostalog, i o rivalstvu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

https://twitter.com/RafaelNadal24x7/status/1120714964782596096

Srbin i Španac duže od deceniju su u vrhu svetskog tenisa, odigrali su 53 međusobna duela i neki od njih su zaista epski, poput finala Australijen opena iz 2012. godine. Međutim, 72-godišnji Rumun smatra da su njihovi mečevi – dosadni.

– Kada igraju Novak protiv Rafe, to nije dobro za gledanje, ali je potpuno drugačija situacija kada se jedan na drugog namere Federer i Nadal. To mislim zbog toga što Rafa i Novak imaju sličan stil igre, ne izlaze na mrežu, nije lako igrati protiv njih, ali takve mečeve navijači ne žele da gledaju – rekao je Nastase i tako nastavio da šokira svetsku javnost.

Naime, proslavljeni rumunski teniser se u centru pažnje nalazio zbog problematičnog ponašanja, jer je bio privođen dva puta zbog vođnje u alkoholisanom stanju, vređao je Serenu Vilijams na rasnoj osnovi, ali je i suspendovan iz sveta tenisa zbog nedoličnog ponašanja na meču FED kupa između Rumunije i Velike Britanije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)