U trendu

Bivši igrač Crvene Zvezde novo pojačanje Istre

Bivši napadač Crvene Zvezde novi je napadač Istre 1961. Filip Kasalica stavio je potpis na dvogodišnji ugovor i tako postao novo pojačanje koje je ovo leto doveo klub iz Pule. Kasalica je karijeru započeo u OFK Beograd, a od 2012. do 2014. je igrao za Crvenu Zvezdu. Ovaj Crnogorac je bio i član U21 reprezentacije Crne Gore, a prošle sezone otišao je u Koreju:

„Prošle sezone sam igrao u Koreji gde je prvi deo prvenstva bio dobar, ali je u drugom delu došao novi trener koji se nije više oslanjao na strance pa nisam igrao. Od kada sam se vratio iz Koreje trenirao sam u Beogradu i na kraju stigao u Istru. Moram da odradim lekarski pregled i nadam se da ću se već u sredu staviti na raspolaganje treneru Pamiću“, rekao je Kasalica.

Hrvatski fudbal nije puno pratio, ali zna ko dominira prvenstvom:

„Malo sam pratio hrvatski fudbal i znam da je Dinamo dominantan. Nisam puno znao o Istri pre nego što sam došao, a veliku zaslugu što sam stigao u Pulu ima Robert Prosinečki koji mi je bio trener u Crvenoj Zvezdi i koji mi je rekao sve najbolje o klubu i gradu.“

Kasalica je još dodao kako zna da klub ima evropske ambicije i da je gledao utakmicu protiv Hajduka u kojoj je video da Istra ima odličnu ekipu, prenose hrvatski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.