U trendu

Bjelica: Imali smo sreće na kraju

Junak današnje pobede Srbije nad Nemačkom Nemanja Bjelica rekao je da je tim imao sreće u završnici utakmice, ali i da je ekipa to zaslužila.

Bjelica je postigao koš 0,9 sekundi pre kraja kojim je Srbija zabeležila trijumf od 68:66 u drugom kolu Evropskog prvenstva.

„Ovog puta to sam bio ja. Kao što sam rekao juče, ovo je možda najbitnija utakmica na šampionatu. Sada možemo da budemo malo opušteniji, ali da igramo dobro. Oni su odlična ekipa, čvrsti su. Imali smo sreće na kraju, ali smo je zaslužili“, rekao je Bjelica novinarima iz Srbije posle utakmice.

Ponedeljak je dan odmora na šampionatu. Srbija je prvog dana takmičenja pobedila Španiju.

„Prijaće nam dan odmora, dosta smo se umorili juče, tako da nismo imali energiju kao protiv Španije, ali imali smo sreće“, rekao je Bjelica.

Centar Miroslav Raduljica ocenio je da je pobeda najvažnija.

„Tvrda utakmica, nema šta da se kaže. Bili smo nervozni, imali smo malo energije, a oni su dobri su igrači, ali najbitnija je pobeda. Nezgodan je bio malo termin. Odmorićemo se sada, imamo vremena da se spremimo za Island. Podiže se i nivo igre, bili smo koncentrisaniji i u napadu i u odbrani“, rekao je Raduljica.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar