U trendu

Bjelica: Najlošija utakmica, svi moraju da daju doprinos

Košarkaš Crvene zvezde Milko Bjelica ocenio je da je njegova ekipa protiv CSKA iz Moskve odigrala najlošiju utakmicu ove sezone i dodao da bi igra bila na višem nivou kada bi svaki igrač igrao bez pritiska i imao doprinos na parketu.

„Mislim da smo odigrali najlošiju utakmica ove godine, ali takodje i protiv najtežeg protivnika. CSKA igra odlično, imaju izvanredan sastav. Bili su besprekorni i nisu nam dozvolili da igramo našu igru. S druge strane mislim da smo dosta slabo odigrali u napadu, nedopustivo smo šutirali slobodna bacanja i za tri poena što nas nije odlikovalo ove godine“, rekao je Bjelica posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su sinoć na svom terenu od CSKA sa 85:59 u sedmom kolu Evrolige. Zvezdi je ovo treći uzastopni poraz i trenutno je 15. na tabeli sa dve pobede i pet poraza.

„Imamo novu ekipu, dosta je novih igrača. Još uvek se traži hemija. Evidentno je da nismo igrali onako kako treba. Mislim da svaki igrač treba da da doprinos i nadam se da će to biti u narednim utakmicama. Treba da igramo koncentrisanije pre svega u napadu, da prevazidjemo barijere i da se oslobodimo pritska“, rekao je Bjelica novinarima posle utakmice“, kazao je on.

Tim Dušana Alimpijevića danas putuje za Atinu, gde ih u petak očekuje meč protiv Olimpijakosa, ekipe sa kojom je Zvezda igrala i u pripremnom periodu.

„Raspored nam dosta ne ide na ruku i nezahvalno je sada prognozirati. Protiv Olimpijakosa smo igrali i u pripremnom periodu, mislim da smo im pružili otpor. Možemo da se nosimo sa njima. Treba da gledamo sebe i da poradimo na našim greškama i tako će doći do poboljšanja doći“, rekao je Bjelica.

Utakmica izmedju Olimpijakosa i Crvene zvezde igraće se sutra u Atini od 20.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar