U trendu

Bjelica: Pokazale smo superiornost

Srpska odbojkašica Ana Bjelica ocenila je posle današnje pobede nad Kiprom da je ženska reprezentacije pokazala superiornost i znatno veći kvalitet od svih rivala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

„Važna pobeda, treća u nizu u kvalifikacijama. Sva tri meča smo dobili 3:0, što mislim da je veliki uspeh, s obzirom na to da smo se okupili tri dana pre početka kvalifikacija. Sve igračice su danas dobile priliku da igraju… Mislim da smo pokazali da smo superiorniji od drugih timova. Nadam se da ćemo uspeti to da pokažemo i protiv Slovačke i Poljske“, rekla je Bjelica za sajt Odbojkaškog saveza Srbije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije lako je danas pobedila Kipar sa 3:0 u setovima (25:10, 25:12, 25:15), u trećem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

„Zaslužena pobeda. Ovo je bila prilika za igračice koje nisu u startnoj psotavi da se uigraju i razigraju. Juče nismo imali trening i ovo danas je bilo malo jači trening. Sutra nam je slobodan dan i prilika da se odmorimo. Pripremićemo se za naredne mečeve dobro. Ne želimo da potcenimo protivnike“, rekla je Bjanka Buša.

Srpske odbojkašice će sutra imati slobodan dan, a u subotu će od 18.00 igrati protiv Slovačke.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar