U trendu

Blan: Poštujemo Mančester siti

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Loran Blan izjavio je danas da očekuje veliku borbu u utakmicama protiv Mančester sitija u četvrtfinalu Lige šampiona i dodao da njegova ekipa poštuje protivnika.

Žrebom u Nionu danas je odlučeno da će Pari Sen Žermen i Mančester siti igrati u četvrtfinalu Lige šampiona. Francuski tim je u dve utakmice u osmini finala izbacio Čelsi, a engleski tim je bio bolji od Dinama iz Kijeva.

„Sudbina nam je dodelila Mančester siti koji je veoma dobar klub, ima vrlo dobar tim s dobrim trenerom. U ovoj fazi takmičenja ostale su samo dobre ekipe. Mnogo poštujemo Mančester siti, pažljivo ćemo ih proučiti i pored toga što smo ih do sada mnogo gledali“, rekao je Blan za klupsku televiziju.

„To će biti velika borba, pošto Mančester siti ima stil, filozofiju igre. Oni igraju lep fudbal. Mislim da će to biti dobre dve utakmice“, dodao je on.

Kapiten pariskog tima Tijago Silva rekao je da njegova ekipa mora da bude oprezna pošto fudbaleri Sitija igraju dobro na kontranapade.

„Mislim da će utakmice biti teške, kao i sve u Ligi šampiona. Oni imaju dobar tim koji voli da igra lepo. Mi to volimo. Biće savršeno igrati takvu utakmicu protiv dobrog tima“, rekao je Silva.

Prva četvrtfinalna utakmica Lige šampiona izmedju Pari Sen Žermena i Mančester sitija igraće se 6. aprila na Parku prinčeva, a revanš je šest dana kasnije u Mančesteru.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.