U trendu

Bogdanović dobar u porazu Kingsa od Indijane

Košarkaši Indijane pobedili su prošle noći ekipu Sakramenta u gostima sa 106:103, uz dobru partiju srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića u redovima Kingsa.

Bogdanović je bio najefikasniji u poraženom timu sa 21 poenom, uz četiri asistencije, tri skoka i jednu ukradenu loptu za 40 minuta na parketu. Poen manje za Kingse ubacio je Badi Hild.

Indijanu je do pobede vodio hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović sa 25 postignutih poena, Viktor Oladipo je dodao 24, od čega je 13 ubacio u poslednjoj četvrtini.

Pejsersi su vezali četvrtu pobedu u nizu, peti su na Istoku sa 45 pobeda i 31 porazom. Na drugoj strani, Sakramento je upisao treći uzastopni poraz, odnosno 52. od početka sezone.

Lamarkus Oldridž je postigao 25 poena, uz 11 skokova, i vodio je San Antonio do pobede nad Oklahomom od 103:99 i povratka na četvrto mesto na Zapadu.

U ekipi Oklahome najbolji je bio Pol Džord sa 26 poena, dok je Rasel Vestbruk dodao 19.

San Antonio sada ima 44 pobede i 32 poraza, a isti skor ima i Oklahoma na četvrtom mestu Zapada.  

Košarkaši Milvokija su u gostima slavili protiv Golden stejta sa 116:107. Janis Adetokumbo je sa 32 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, dok je na drugoj strani Kvin Kuk ubacio 30.  

Baksi su zadržali osmu poziciju na Zapadu, odnosno imaju pet pobeda više u odnosu na devetoplasirani Detroit koji je prošle noći bio bolji od Vašingtona sa 103:92.

Najzaslužniji za pobedu Pistonsa, petu u poslednjih šest utakmica, bio je Andre Dramond sa 24 poena i 23 skoka. U redovima Vašingtona najbolji je bio Bredli Bil sa 15 poena.

Košarkaši Majamija su na svom terenu pobedili Čikago sa 103:92 i približili se plasmanu u plej-of.

Džoš Ridžardson je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 22 poena, dok je Goran Dragić dodao 17. Na drugoj strani, istakao se Bobi Portis sa 13 poena i 16 skokova.

Majami je sedmi na Istoku sa skorom 41/35 i potrebna mu je još jedna pobeda ili još jedan poraz Detroita da obezbedi doigravanje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar