U trendu

Bonući: Mnogi su bili spremni da slave poraz Juventusa

TORINO – Defanzivac Juventusa Leonardo Bonući izjavio je danas da su uoči revanša osmine finala Lige šampiona protiv Atletko Madrida mnogi bili spremni da slave eliminaciju njegovog tima.

„Stara dama“ je „het-trikom“ Kristijana Ronalda nadoknadila prednost Madriđana iz prvog meča (2:0) i plasirala se u četvrtfinale Lige šampiona.

„Mnogi su već bili spremni da slave naš poraz. Bila je ovo sjajna noć za Juventus. Mnogo stvari je rečeno posle prve utakmice i u poslednjih nekoliko dana, ali Juventus na terenu uvek odgovori na pravi način“, rekao je Bonući, a prenosi „Skaj sport Italija“.

On je istakao da su njegovi saigrači u revanšu pokazali „m**a“.

„Imali smo četiri šanse, tri smo iskoristili. To isto je uradio Atletiko u prvom meču, imali su dve prilike i obe pretvorili u golove. Pokazali smo „m**a“, Atletiku su nedostajali neki igrači, a navijači na stadionu bili su naš 12. igrač“, rekao je on.

Defanzivac Juventusa zasluge je odao i treneru Masimiljanu Alegriju.

„Imamo odličnog trenera koji nas je odveo u četvrfinale Lige šampiona. Nije bilo lako, ali smo uspeli da preokrenemo. To je adrenalin koji će nas gurati do 1. juna i finala“, zaključio je Bonući.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.