U trendu

Borac pobedio Partizan u finalu humanitarnog turnira

ČAČAK – Utakmicom između KK Borac Možart i KK Partizan NIS, u kojoj je pobedio klub iz Čačka, završen je humanitarni turnir u organizaciji KK Borac i kompanije Možart.

Posle 40 minuta borbe u punoj Hali kraj Morave, Borac je slavio je sa deset poena prednosti, sa 94 poena naspram Partizanovih 84. Po četvrtinama, rezultat je bio 23:24, 22:25, 31:15, 18:20.

Za Borac su igrali Ćurčić, Hejl, Lešić, Đoković, Nikolić, Ćurčić, Kočović, Tomašević, Glišić, Novaković, Topalović, Radonjić, Todorović i Čarapić, a najkorisnijij u ekipi sa MOrave bio je Todorović sa 16 poena.

Za beogradski Partizan NIS nastupali su Vukčević, Ledej, Koprivica, Panter, Smailagić, Egzum, Jovanović, Naneli, Lesor, Trifunović, Anđušić, Petrović. Sa 19 postignutih poena najkorisniji bio je Panter.

„Ovo je bila jedna dobra utakmica. Drago mi je da se odazvao ovako veliki broj ljudi kako bi smo pomogli toj devojci i želim joj sve najbolje. Hvala domaćinima na dočeku, a Borcu čestitam na ovoj pobedi“, rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Turnir koji je trajao dva dana okupio je pet timova.

Nastupali su, pored domaćina Borca, KK Čačak 94, KK sloga iz Kraljeva, KK Sloboda iz Užica i KK Partizan NIS.

Na sve četiri utakmice koliko ih je u dva dana humanitarnog turnira odigrano, kompanija Možart i Quantox Fondacija novčano su nagradili trenere ekipa koji su pred same mečeve imali priliku da šutnu na koš, a pogotke su ove dve kompanije nagrađivale sa 10.000, odnosno 5.000 dinara.

Takođe su nagrađivale i svaki postignuti koš na mečevima sa 1.000 odnosno 500 dinara, a sve u cilju prikupljanja sredstava za lečenje Čačanke Vojke Jevtović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar