najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Boričić: Podrška Grbiću, zna kako radi uspešan Savez

Prvi čovek Evropske odbojkaške federacije Aleksandar Boričić pružio je podršku Vladimiru Grbiću i poručio da bi zbog kontinuiteta rada u Odbojkaškom savezu Srbije bio pravi izbor za novog predsednika.

„Moram da istaknem da u ovom trenutku Vladimir Grbić ima moju punu podršku zbog toga što je osam godina proveo na mestu potpredsednika i upoznao kako uspešan Savez funkcioniše. Dao je veliki doprinos u osvajanju velikih trofeja, a posebno u osvajanju prve evropske medalje u odbojci na pesku“, naveo je Boričić u saopštenju, koje prenosi OS Srbije.

On je dodao da Grbićeva velika prednost to što ima iskustvo i osmogodišnji rad u Savezu kao prvi potpredsednik.

„Nadam se da će sa svojim saradnicima, ukoliko bude izabran, još više unaprediti rad Odbojkaškog saveza i omogućiti bolje uslove svim igračima i igračicama“, zaključio je Boričić.

Ujedno, Boričić je dodao da i drugi kandidat Zoran Gajić, kao i Grbić, zaslužuje poštovanje i ugled za doprinos koji je dao za razvoj organizacije i postizanje sjajnih rezultata.

Izborna Skupština OS održaće se u nedelju 27. novembra tačno u podne u beogradskom hotelu „M“.

Regionalni odbojkaški savezi, odnosno Udruženja, mogu podneti kandidature za predsednika OŠ najkasnije do 23. novembra u ponoć.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike