U trendu

Boutrajt poziva Cedevitine navijače na meč sa Partizanom

Vodeći strelac Cedevite Rajan Boutrajt ocenio je da će publika podržati njegov tim u odlučujućem meču polufinala plej-ofa košarkaške Jadranske lige protiv Partizana.

„Uzbudjen sam. Cele godine smo vredno radili, i cele nedelje smo trenirali i jedva čekam da počne utakmica. Imamo prednost domaćeg terena. Mislim da će Zagrepčani doći da nas podrže, da će nam dati svoju energiju i dodatni podstrek“, rekao je Boutrajt za sajt lige.

Oba tima su pobedjivala kod kuće, a američki internacionalac je kazao da će ta prednost mnogo značiti njegovom timu, a pozvao je i navijače da dodju na meč.

„Teško je igrati u Srbiji i bila je teška utakmica u Beogradu. Cele godine smo naporno radili i igrali jako da bismo imali prednost domaćeg terena i vreme je da ga iskoristimo. Dodjite i podržite nas. Ponesite mnogo energije. Oni su nam otežali da igramo u Beogradu i sada je vreme da im vratimo za to“, rekao je on.

Rajan Boutrajt je ocenio da je odbrana ključ predstojeće utakmice.

„Moramo da igramo odbranu. Moramo da hvatamo skokove i moramo da trčimo. Treba da dominiramo utakmicom, da počnemo agresivno i napadnemo ih sa svih strana“, rekao je Boutrajt.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar