U trendu

Božić: Mnogo može da se nauči iz poraza

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je da je njegova ekipa loše odigrala protiv Crvene zvezde u Jadranskoj ligi, ali je i istakao da crno-beli mogu mnogo da nauče iz večerašnjeg poraza.

„Kvalitet Zvezde je uticao na naše izdanje. Dogovor je bio da energija bude prisutna svih 40 minuta, što nije ispoštovano. Želja je postojala, ali nije sprovedena u prave stvari koje su bile u prvoj četvrtini i malim delom treće“, rekao je Božić novinarima posle utakmice.

Partizan je kao gost u hali Pionir izgubio od Zvezde sa 92:77 u osmom kolu regionalnog takmičenja, posle čega je ostao na začelju Jadranske lige sa skorom 2/6.

„Bilo je mnogo praznih minuta. Pokazivali smo te prazne minute i na utakmicama protiv ekipa koje nisu jake kao Zvezda… Mnogo može da se nauči iz ove utakmice i ovog poraza. Radimo na tome da loše stvari ispravljamo“, naveo je Božić.

Trener Partizana nije želeo da komentariše pojedinačni učinak Kevina Džonsa i Petra Aranitovića.

„Ne bih individualno komentarisao, pošto smo loše izgledali večeras. Nijedan pojedinac mogao da donese preokret, već timska borba“, rekao je Božić.

Crno-beli će u narednoj utakmici, u subotu, dočekati lidera regionalnog takmičenja Budućnost.

„Pred nama jeste težak raspored. Nismo imali vreme na početku sezone, sada ga imamo da se uigravamo, iako su se Kevin Džons i Mihajlo Andrić skoro priključili“, rekao je Božić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar