najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Božić zadovoljan i pobedom i pristupom u pobedi

Trener Partizana rekao je da je zadovoljan pristupom i borbenošću svojih košarkaša u pobedi nad Sutjeskom u petom kolu Jadranske lige.

“Zadovoljan sam pristupom, borbenošću i agresivnošću. U dosadašnjim utakmicama imali smo veliki pad u trećoj četvrtini, a i danas smo imali pad, ali nije bio toliko dugačak, tako da smo, na veliku sreću i zadovoljstvo, priveli utakmicu kraju u našu korist. Hvala navijačima što u ovolikom broju podržavaju ovaj mladi tim i prepoznaju bar borbenost”, rekao je Božić novinarima.

Partizan je pobedio sa 75:67 u petom kolu i tako zabeležio drugu pobedu u šampionatu. Božić je kazao da očekuje neka pojačanja, a da za druga nema šta konkretno.

“Za Danila Anđušića je ostalo da se reši administracija. Sa Dinom Murićem treba ja da pričam. Imao sam ideju da dođe na probe da vidimo kako će proći, ali videćemo. Za ostala pojačanja bih voleo da mogu nešto zvanično da kažem, ali ne mogu”, rekao je Božić.

Centar Kosta Perović takođe je istakao pristup tima.

“Čestitam timu i na pobedi i na pristupu. Ova utakmica nam je bila potrebna zbog samopouzdanja za naredne mečeve. U ranijim utakmicama ove sezone smo mnogo padali, ali je danas to bilo kako treba. Nadam se da ćemo nastaviti ovako i da ćemo i ubuduće igrati svih 40 minuta”, rekao je Perović.

On je na novinarsko pitanje odgovorio da se sada bolje oseća fizički.

“Prethodne utakmice su mi teže padale. Imao sam veliku povredu, 10 meseci nisam bio na terenu, a raspored je bio da se igra na svaka dva-tri dana. Nadam se da ću ući u formu i kako vreme bude prolazilo biti na nivou”, rekao je Perović.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike