U trendu

Božović: Jači u nastaku sezone sa prekidima Milijaša

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je danas da je zadovoljan izdanjem svog tima u pobedi nad Novim Pazarom (2:0) u 22. kolu Superlige.

„Svih 90 minuta smo bili dominantni, Pazar se znalački branio, pa nismo stvorili mnogo prilika. Pobedili smo i to je u ovom trenutku najvažnije. Zadovoljan sam igrom čitavog tima, ne samo odbrane, svi igrači Zvezde su dobro stajali u odbrani“, rekao je Božović na konferenciji za medije posle utakmice.

Božovića je posebno obradovala činjenica da je Nenad Milijaš na večerašnjem meču nagovestio da će Zvezdin veliki adut biti prekidi.

„Osim možda Anđelkovića, nismo imali igrača za slobodne udarce kao što može da ih izvodi Milijaš. Sigurno ćemo sada imati više prilika za gol. Nadam se da će to da radi kao što je danas činio kada bude potpuno fit“, naveo je Božović.

Trener Pazaraca Nebojša Vučićević čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi.

„Zvezda je dominirala ceo meč, parirali smo koliko možemo i zadovoljan sam kako smo se borili i trčali. Zvezda nam nije mnogo dopustila, a na nama je da budemo optimisti u borbi za opstanak“, poručio je Vučićević.

Fudbaleri Crvene zvezde u narednom kolu gostuju Bačkoj, dok Novi Pazar dočekuje Metalac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.