U trendu

Božović: Lepo je beležiti dobre rezultate, ali nema vremena za radovanje

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Spartak i da je ponovo pokazala da je najkvalitetnija u Srbiji.

„Moja ekipa je još jednom pokazala da ima najjači individualni kvalitet u Srbiji. Veliko je opterećenje raditi u Zvezdi jer je neuspeh sve osim pobede. Lepo je kada se beleže dobri rezultati, ali čovek nema vremena za radovanje“, rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda je zabeležila 23. uzastopnu pobedu u prvenstvu, pošto je na svom stadionu ubedljivo sa 4:0 savladala Spartak.

Božović je pohvalio subotički klub, za koji je rekao da je najprijatnije iznenadjenje drugog dela prvenstva, i dodao da zbog utakmice protiv Partizana koju je igrao u sredu nije mogao da isprati Zvezdu do kraja.

On je kazao da je zadovoljan igrom strelca drugog gola Mihaila Ristića, za koga je rekao da „tek treba da igra dobro“ i dobija veću minutažu.

Trener crveno-belih je rekao da Miloš Stojanović, koji je dobio šansu protiv Spartaka, pokazuje da klub na njega može da se osloni.

„Stojanović pokazuje da možemo na njega da se oslanjamo. Davaćemo šansu mladjima u nastavku prvenstva, tu je Dejan Joveljić, zatim Luka Ilić, pokušaćemo do kraja da guramo malo mladje igrače“, rekao je Božović.

Božović je naveo da još ne zna da li će Savo Pavićević i Marko Grujić biti spremni za utorak, kada će Zvezda gostovati Novom Pazaru u zaostaloj utakmici 26. kola Super lige.

„Trenutno ne znam, bili su na terapijama, rade individualno i sutra ćemo znati nešto više“, naveo je Božović.

Trener Spartaka Andrej Černišov rekao je da se njegova ekipa trudila, borila i trčala, ali da je presudio kvalitet Zvezde.

„Igrali smo u dobroj atmosferi, pred mnogo navijača. Veoma je dobro kada ljudi dolaze na fudbal, pa i navijali protiv tebe. Igrali smo protiv najbolje ekipe sa mnogo kvalitetnih igrača. Oni bi u ruskom prvenstvu konkurisali za visok plasman“, rekao je Černišov.

Božović je zahvalio ruskom kolegi na lepim rečima.

„Hvala kolegi na tako lepim rečima. Mislim da bi Zvezda mogla da igra tamo, ali ne znam za koje mesto. Verovatno bismo bili ozbiljan protivnik svima“, rekao je Božović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar