najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Božović: Nije bilo lako otvoriti Mladost

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović kazao je da njegovom timu bilo teško da probije odbranu Mladosti u današnjoj utakmici, ali je ocenio da pitanje pobednika nije dolazilo u pitanje.

„Imali smo u prvom poluvremenu dve ‘stopostotne’ šanse, ali ih nismo iskoristili. Imala je i Mladost jednu dobru i mogli su i oni da povedu. Kontrolisali smo igru i ni u jednom trenutku nije postojala opasnost da izgubimo. Teško smo ‘otvorili’ Mladost. Dobra su ekipa, znali su šta hoće i dobro su se branili“, rekao je Božović za televiziju Arena posle utakmice.

Zvezda je dobila sa 3:0 i tako stekla ubedljivu prednost na vrhu tabele. Prelazni rok se završava sutra.

„Ne znam šta će biti sa pojačanjima. Sutra je poslednji dan. Očekujem da ćemo se pojačati…Reprezentativna pauza će nam dobro doći. Rano smo počeli i mnogi igrači nisu imali neki veći odmor“, rekao je Božović.

Pomoćni trener Mladosti Goran Stanić ocenio je da je prekretnica za njegov tim bio penal Zvezde u 62. minutu i crveni karton za domaći tim.

„Do tog 60. minuta smo bili najmanje ‘egal’ sa Zvezdom. Čekali smo svoju šansu, ali sudija to nije dozvolio. Ne znam sada da li je bio penal, ali crveni karton je svakako prestrog. Posle toga je utakmica krenula u drugom toku po nas. Zvezdi ne treba pomoći“, rekao je Stanić.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike