Brankica Mihajlović: Hajde mi sada da se spremimo za Kineskinje

Odbojkašice Srbije nisu bile baš previše neraspoložene posle poraza od SAD na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, i nadaju se boljim igrama u sledećim utakmicama, prenose sportski mediji u Srbiji.

“Rekli smo i u najavi da je SAD jedan od glavnih favorita za medalju. Nikako nije lako igrati protiv njih. Jedna dobra stvar danas je da smo se borile do kraja utakmice. Rekla bih da smo igrale dobru odbojku, a nadam se da ćemo sledeću utakmicu odigrati za nijansu bolje”, obratila se Rašićeva novinarima posle meča.

Tijana Bošković je kazala da su naše devojke i ranije pokazale da mogu da igraju protiv Amerikanki.

“Bilo je danas malo lošije. Amerika je odličan protivnik. Igrale su maksimalno koncentrisano, bile su bolje. Probaćemo da se što pre okrenemo sledećoj utakmici i da u njoj damo sve od sebe. Kina nam je dobro poznata ekipa. Super su ekipa. Možemo da igramo sa svima i da pobedimo”, rekla je Boškovićeva.

Brankica Mihajlović izvršila kratku analizu sledećeg protivnika.

“Jako dobro igraju, jako brzo. Definitivno je to neki drugačiji stil igre. Ali, hajde da probamo da igramo bolje nego danas. Ako igramo svoju igru, onako kako znamo, rezultat dođe sam po sebi. Danas smo u momentima igrale dosta dobro, dolazile do poena, a onda izgubimo fokus, koncentraciju ili šta već, pa protivnik povede”, rekla je ona.

Srbija je u Svetskoj ligi u junu izgubila od Kine 3:2, a Mihajlovićeva se nasmejala na novinarsko pitanje da li važi pravilo da se ne gubi dva puta od istog protvnika u sezoni.

“To je kul. Hajde mi sada da se spremimo za Kineskinje i da izvučemo neke pozitivne stvari i da probamo da saniramo negativne”, rekla je ona.

Ostavite komentar