Brašanac: Hvala Partizanu

Novi fudbaler španskog Betisa Darko Brašanac rekao je danas da je ponosan i privilegovan što je igrao za Partizan i zahvalio je beogradskom klubu jer mu je u proteklih 11 godina “dao sve”.

Brašanac je posle 11 godina u Partizanu potpisao petogodišnji ugovor sa Betisom iz Sevilje.

“Želim da zahvalim Partizanu za sve što mi je dao u proteklih 11 godina, a dao mi je sve. Ponosan sam i privilegovan na činjenicu da sam trenirao, igrao utakmice, osvajao titule i Kupove, igrao Ligu šampiona, Ligu Evrope i nosio kapitensku traku u tako velikom klubu kao što je Partizan”, rekao je Brašanac, preneo je sajt Partizana.

On je zahvalio i svim saigračima i trenerima, lekarskom osoblju, ekonomima, zaposlenima na stadionu i Teleoptiku, pošto je “svako od njih manje ili više zaslužan za moj razvoj”.

“Zahvalio bih i Grobarima, koji su učinili da neke utakmice, poput prošlogodišnje protiv Steaue nikada ne zaboravim”, rekao je Brašanac.

Brašanac je prošao sve mlade kategorije Partizana, a jednu sezonu je proveo na pozajmici u Smederevu. On je za Partizan odigrao ukupno 205 utakmica i postigao 26 golova. Sa crno-belima je osvojio četiri šampionske titule i dva Kupa.

(Beta)

Ostavite komentar