U trendu

Brašanac: Propustili smo istorijsku šansu

Fudbaler Partizana Darko Brašanac ocenio je da je njegov tim večeras propustio istorijsku šansu da se plasira u šesnaestinu finala Lige Evropa porazom protiv Augsburga.

„Neverovatna utakmica. Mislim da smo prvo poluvreme igrali onako kako smo hteli, bar prvih 45 minuta, pošto smo gol primili u 46. Došao je taj pad koncentracije, šta je, primili gol iz prekida iako smo juče veći deo treninga posvetili prekidima“, rekao je vidno utučeni Brašanac.

Partizan je imao nekoliko vrlo dobrih šansi, uključujući i onu kada je Brašanac sam izašao pred golmana.

„Mogli smo i tako da prođemo, ali ne znam…Teški dani su pred nama, definitivno. Ovakva šansa se ukazuje jednom u 10 godina, najgore mi je što smo imali istorijsku šansu“, rekao je Brašanac.

Novinari su primetili da je mogao da padne kada je imao svoju šansu, jer je pored njega bio defanzivac Augsburga.

„To su me svi pitali. Ja sam njega osetio jedino pri šutu, tu mi je zasmetao. Nisam osetio u toj meri kao protiv Steaue. Da je tako bilo, pao bih. Mogao sam ja tada da rešim, a mogli smo i ranije, ali sad je smešno o tome pričati. Imali smo istorijsku šansu“, rekao je Brašanac.

Golman Živko Živković kazao je da je njegov tim sve držao u svojim rukama.

„Izuzetno težak i bolan poraz, pogotovo jer smo igrali kod kuće pred svojim navijačima. Imali smo sve u svojim rukama i nogama. I u drugom poluvremenu sm propustili dve-tri dobre prilike. Ali, to je nepisano pravilo jer kazna uvek stiže posle propuštenih prilika“, rekao je on.

„Tokom skoro cele utakmice smo odigrali dobro, dobro smo držali liniju, ali usledio je pad koncentracije u finišu. Neshvatljivo mi je to, nemam drugi komentar“, dodao je Živković.

Ivan Bandalovski je takođe ocenio da tim nije zaslužio ovakav ishod.

„Toliko razočarenje nikada u karijeri nisam imao, kao i svi u svlačionici. Jednostavno, mislim da nismo zaslužili ovo. Propustili smo previše prilika u drugom poluvremenu, dok su oni imali jednu šansu i opet uspeli da postignu golove. Cele nedelje smo vežbali prekide, znali smo da su tu izuzetno jaki. Rekli smo da igramo koncentrisano, ali opet, kao protiv Vojvodine, primamo gol iz prekida. Nemam reči da opišem svoja trenutna osećanja i to mi je potpuno neshvatljivo“, rekao je Bandalovski.

Novinari su ga pitali da opiše kako je primljen treći gol.

„Ja sam se okliznuo pre nego što sam hteo da skočim, ali je Fabrisio otišao da postigne gol iz kontre i nije se vratio, tako da je druga stativa ostala otvorena“, rekao je Bandalovski.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.