najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bromazepam i bensendin za navijače Partizana: 300 minuta bez gola

Fudbaleri Partizana ispadanjem iz evropskog takmičenja i remijem na startu Superlige Srbije potpuno su pokidali živce navijačima koji su verovali da crno-beli mogu da ostvare bolje rezultate, prenose beogradski mediji.

Ispadanjem iz Lige Evrope u penal seriji od poljskog Zaglebja, kao i remijem sa novajlijom u Superligi Srbije, ekipom Bačke iz Bačke Palanke, fudbaleri Partizana doveli su navijače do ludila.

Slika koja je osvanula na fejsbuku dovoljno govori o tome na koji način “Grobari” leče tugu i činjenicu da tim trenera Ivana Tomića punih 300 minuta na startu sezone nije pogodio mrežu rivala.

Ono što je zajedničko za prva tri zvanična meča Partizana u novoj sezoni, pored toga što su u njima razočarali navijače, jeste i to da ni u jednom od njih nisu uspeli da postignu gol!

Uprkos tome što je trener Ivan Tomić najavio da će njegova ekipa igrati ofanzivan fudbal, što se donekle moglo videti, ona nije uspela da materijalizuje nijednu od šansi u koje su ulazili Nemanja Mihajlović, Nikola Đurđić, Valerij Božinov, Miroslav Radović, Darko Brašanac i svi ostali koji su bili na terenu za ovih 300 minuta nove sezone.

I u trećoj uzastopnoj utakmici je na semaforu stajala “nula”.

U pojedinim trenucima meča protiv Bačke, novog superligaša protiv koga je Partizan remizirao bez golova u Novom Sadu, moglo se čuti kako Grobari pevaju svojim miljenicima da “daju taj gol”, ali bilo je uzalud i ovog puta.

Ovo je prvi put još od 2008. godine da Partizan na tri uzastopna meča nije uspeo da postigne makar jedan pogodak. To je bilo u novembru i decembru pomenute godine, ali protiv daleko težih rivala.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike