U trendu

Bruks: Na divan način smo završile EP

BEOGRAD – Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks čestitala je svom timu na osvajanju bronzane medalje na Evropskom prvenstvu.
Srbija je u borbi za treće mesto pobedila Veliku Britaniju 81:55.
„Delovalo je lagano, ali uopšte nije bilo tako. Čestitam saigračicama i stručnom štabu, i želim da se zahvalim divnoj publici što je bila tu sa nama sve vreme, od Zrenjanina pa do sada. Da nam je neko dao bronzanu medalju pre Evropskog prvenstva, rekli bismo – ne moramo ni da igramo, samo daj“, rekla je Bruks novinarima posle meča.

Dodala je i da sve žale zbog poraza u polufinalu.

„Uvek ostaje žal za porazom. Ne toliko što je u polufinalu, nego zato što je od Španije. Drago mi je da smo uspele da zaboravimo tu utakmicu i da izađemo najjače i što smo dale sve od sebe svih 40 minuta i da na divan način završimo EP. Pisalo se da nijedan domaćin nije osvojio medalju godinama, ne interesuju me te stvari i ne pratim. Imale smo naš fokus“, rekla je Bruks.

A medalju je, dodala je, posvetila sinu.

„Bronza je naravno za sina Matea. Mislim da je prespavao celu utakmicu, spremao se za dodelu medalja. Jedva čekam da prvo njega uzmem u naručje i da se malo smirim“.

Medalju su košrakašice Srbije proslavile tako što su selektorku Maljković nosile na rukama.

„Rekla je da će uraditi sve što budemo htele ako pobedimo. Eto, to je bilo prvo na listi, videćemo šta je sledeće“, zaključila je Bruks.

(Tanjug)

Napišite komentar