U trendu

Budućnost dobila trenera, Grka Zurosa

Novi trener košarkaškog kluba Budućnost iz Podgorice je grčki stručnjak Ilijas Zuros, rekao je danas predsednik kluba Dragan Bokan.

Zuros je na tom mestu zamenio Vlada Šćepanovića, koji je u nedelju neočekivano podneo ostavku. On je do sada vodio, izmedju ostalih, Olimpijakos, Peristeri, Aris, Panelinios, Žalgiris, Efes, a bio je i selektor Grčke i Gruzije.

„Jedino kvalitetno rešenje za Budućnost u ovom trenutku je angažovanje iskusnog trenera. Da pokušamo da spasimo sezonu u Evrokupu i da nastavimo sa dobrim partijama u ABA ligi“, prenele su podgoričke Vijesti Bokanove reči.

Budućnost je do ovog vikenda bila neporažena, a onda je neočekivano izgubila od poslednjeg tima u ligi Karpoš Sokolija. Dan posle toga, Šćepanović je podneo ostavku.

„Žao mi je što je Vlado otišao, njegova ostavka me je iznenadila. Bio sam ubedjen da smo njegovim dolaskom rešili pitanje trenera na duže staze i da bismo u narednom periodu igrali finale i borili se za najviši plasman u ABA ligi. Vlado je zaslužio našu podršku. Nije mi palo na pamet da nakon jednog poraza u ABA ligi menjam trenera“, citirao je list Bokana.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike