U trendu

Bulatović: Sutra konačna odluka o eventualnom pomeranju derbija

Direktor Super lige Vladimir Bulatović rekao je da zajednica fudbalskih klubova ostaje pri ranije odredjenom terminu odigravanja 151. „večitog“ derbija izmedju Partizana i Crvene zvezde, ali da će posle sutrašnjeg sastanka i dogovora sa Ministarstvom unutrašnjih poslova biti poznata konačna odluka.

Derbi izmedju Crvene zvezde i Partizana trebalo bi da se igra u subotu od 18 časova na stadionu Rajko Mitić, a istog dana od 10 časova počinje Beogradski maraton.

„Predlog sa kojim se slažu svi superligaški klubovi je da se ostane pri ranije odredjenom terminu za 151. ‘večiti’ derbi, u subotu od 18 časova i mi od toga ne bismo želeli da odustanemo. Mi ćemo sutra održati sastanak sa policijom i nadležnima, ostaje da se čuje i mišljenje ministarstva i posle toga će sve biti poznato“, rekao je danas direktor Super lige Vladimir Bulatović agenciji Beta. 

Za vikend počinje druga faza takmičenja u Super ligi Srbije. Posle odigranih 30. kola u jesenjem i prolećnom delu prvenstva, ove sezone igraće se plej-of, u kome će učestvovati osam prvoplasiranih ekipa, i plej-aut gde će se za opstanak boriti timovi od devetog do 16. mesta.

Prva na tabeli je Crvena zvezda sa 41 bodom, a Partizan je drugi sa 27 i njihov duel predvidjen je za prvo kolo plej-ofa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.