U trendu

Bura u Partizanu: Semjuels se svađa i vređa novinarke, Nikolić pred ostavkom?

Košarkaški klub Partizan, dan posle poraza od Albe 96:80 u 6. kolu Evrokupa, zakazao je vanrednu konferenciju za medije na kojoj će govoriti predsednik Ostoja Mijailović.

Mijailović će pred novinare izaći danas od 16.30 na stadionu u Humskoj u trofejnoj sali košarkaškog kluba.

Vanredna konferencija zakazana je nakon brojnih dešavanja na jučerašnjem meču, poput skandiranja dela navijača da trener Miroslav Nikolić podnese ostavku, kao i javnih kritika jamajčanskog košarkaša Samarda Semjuelsa upućenih Nikoliću, pristalicama crno-belih, ali i seksitičkog komentara na račun novinarki.

Semjuels je na Instagramu objavio status u kojem je prozivao Nikolića ali i novinarke.

„Inače ne dajem izjave ženama jer znate već šta…“.

Semjuels: Kada će plata? Ne dajem izjave ženama…

Košarkaš Partizana Samardo Semjuels nastavio je sa ružnim komentarima na svom Instagram profilu i napisao seksistički komentar da ne daje izjave ženama.

Jamajčanin je prvo kritikovao trenera Miroslava Nikolića jer smatra da mu je bilo malo 18 minuta u porazu od Albe 96:80 u dvorani „Aleksandar Nikolić“, potom se raspravljao sa navijačima crno-belih, a onda i dao neprimeren komentar na račun novinarke koja ga je intervjuisala posle utakmice.

„Sinoć je bila s…… utakmica za nas jer je trener mislio da je bolje da sedim na klupi i gledam. Hvala… Zašto uvek ja? Nadam se da će sledeća godina biti bolja“, napisao je Semjuels na svom Instagram profilu, a potom ostao nedorečen.

„Uglavnom ne dajem intervjue ženama jer znate vec šta…“, objavio je bivši centar Armanija, Barselone i Klivlenda.

Semjuels, koji je pre mesec dana potpisao za Partizan, osvrnuo se i na to što do sada nije dobio nijednu platu.

„Nisam dobio nijednu platu, ali sada sam ja problem. Zamislite da igrate sa osmehom i ljubavlju, da vas ne plaćaju, a ne poštuju. Volim košarku, ali ću ozbiljno morati da razmislim o nećemu drugome. Ja sam loš momak jer imam m… da se zauzem za sebe. Imamo samo jedan život i ako se ne borite za sebe ljudi će vas gaziti. Koga da pitam za prvu platu? Nije smešno više, ovo je posao“, napisao je Semjuels.

Semjuels je imao nešto manju minutažu na početku u Partizanu jer je došao nespreman i sa viškom kilograma.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar