U trendu

Čadjo: Možemo da napravimo čudo

Košarkašica Srbije Saša Čadjo rekla je da veruje da njena ekipa može da napravi čudo na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

„Sve je tako nestvarno, osećamo se fenomenalno, pevale smo od hale i nastavićemo ostatak dana da pevamo koliko smo srećne. Spremale smo se za utakmicu, Australija je kvalitetan i jak protivnik, znali smo da nas čeka teška utakmica. Dobro smo uradile ono što je od nas traženo. Nevažno je ko će nam biti protivnik u polufinalu, spremićemo se kao i do sada. Idemo korak po korak, verujem da ovaj tim može da napravi čudo, što smo do sada i činile. Najvažnije je da nastavimo da verujemo i da dajemo sve od sebe, kao i do sada“, rekla je Čadjo novinarima u Rio de Žaneiru.

Košarkašice Srbije plasirale su se danas u polufinale Olimpijskih igara pošto su pobedile Australiju sa 73:71.

Reprezentativka Srbije Nevena Jovanović rekla je da će njena ekipa u naredne dve utakmice pokazati da je zasluženo stigla medju četiri najbolje na olimpijskom turniru.

„Neverovatno ali istinito, presrećne smo i dalje se tresemo. Ovo je ogroman uspeh za tim i zemlju, presrećne smo što smo dovde dogurale. Australija je jak protivnik, do sada nije imala poraz. Spremno smo ušle u utakmicu, znale smo šta donosi i svesne smo šta smo uradile. Sigurna sam da ćemo ovo na pravi način doživeti tek kada dodjemo kući. Ne stajemo, idemo dalje, borimo se za medalju“, rekla je ona.

Srbija će u polufinalu u četvrtak igrati protiv pobednika duela Španije i Turske.

„Svaka devojka daje svoj doprinos i sada je na nama da u naredne utakmice pokažemo da smo  zasluženo ovde i ako bog da da slavimo medalju. Ko god da nam bude protivnik koncentrisaćemo se na našu igru, da prikažemo ono što smo do sada prikazale. Ne sumnjam da ćemo se pripremiti na najbolji način i pokazati zašto smo ovde“, rekla je Jovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.