najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Cana: Pokazalo se da ipak može da se radi samo o fudbalu

Kapiten Albanije Lorik Cana rekao je da se pokazalo da utakmicu njegove reprezentacije protiv Srbije može da obeleži fudbal, a ne incidenti.

“Najvažnije je da je sve proteklo u redu. Pokazali smo svima kako možemo da igramo fudbal i da u našoj međusobnoj utakmici preovladava sport, a ne neke druge stvari”, rekao je Cana agenciji Beta posle utakmice u Elbasanu.

Srbija je pobedila Albaniju u gostima sa 2:0.

Reprezentativci Srbije su imali neprijatnost u Tirani, kada je njihov autobus kamenovan na putu do hotela. Prema rečima kapitena Albanije, to je izolovan incident koji je napravio 14-godišnjak i da je sve ostalo prošlo u najboljem redu.

Cana je istakao da je u Elbasanu “sve bilo savršeno”, ne računajući rezultat po njegov tim.

“Rezultat nije baš dobar za nas, ali kada se pogleda utakmica, igrali smo dobro, međutim Srbija ima iskusne igrače, što je pokazala. Umeli su da stanu na loptu kod 0:0 i u završnici pobede”, kazao je Cana.

On je dodao da Srbija ima velike šanse da igra na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

“Srpska reprezentacija ima velike, kvalitetne igrače, svaka im čast. Imaju velike šanse da se plasiraju na Svetsko prvenstvo u Rusiji”, rekao je Cana.

Srbija je odavno ostala bez šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, dok bi Albanci pobedom u poslednjem kolu Grupe I nad Jermenijom obezbedili direktno učešće.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike