U trendu

Čanak: Biće teško, protiv Mege u istom sastavu kao protiv Zadra

Pomoćni trener Partizana Nenad Čanak rekao je da će njegovim košarkašima biti teško u Sremskoj Mitrovici protiv Mega Leksa, ali da će tim pokušati da nametne svoj ritam.

Partizan ima velikih problema sa zdravljem igrača, koji traju desetak dana. Crno-beli su u petak pobedili Zadar sa praktično sedam igrača na terenu. Osim igrača, i trener je bolestan, zbog čega će ovo Čanku biti šesta utakmica koju vodi.

“Zdravstveni bilten nije bolji, igraćemo u istom sastavu kao protiv Zadra. Mega u poslednje vreme igra mnogo bolje, fizički, atletski. Odlična su ekipa, mlada, i ako nametnu svoj ritam igre, biće nam teško, s obzirom na naše brojno stanje. Pokušaćemo da uspostavimo kontrolu igre, uvedemo utakmicu u naš ritam i dodjemo do pobede kojom bismo potvrdili treće mesto i ostali u igri za drugo”, rekao je Čanak za sajt kluba.

Adin Vrabac je takodje najavio borbu.

„Situacija je takva kakva je. Igraćemo u skraćenoj rotaciji i pokušati da učinimo sve kako bismo nadomestili odsustvo svih onih koji sutra neće biti sa nama. Znamo da će biti teško, ali nema odustajanja“, rekao je Vrabac.  

Utakmica Mega Leks-Partizan igra se u ponedeljak od 21.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar