U trendu

Čelsi odbio ponudu Barselone za Vilijana

Engleski fudbalski klub Čelsi odbio je ponudu Barselone od 50 miliona funti za svog igrača Vilijana, preneo je danas Skaj.

Kako se navodi, pregovori dva kluba i Vilijanovog menadžera su u toku. Barselona je prvi put pre tri meseca pokušala da dovede Vilijana, a u maju za njega je bio zainteresovan i Mančester junajted.

Mediji su preneli da Vilijan želi da napusti Stamford Bridž ako Antonio Konte ostane trener Čelsija. Brazilski fudbaler je prošle sezone odigrao 55 utakmica u svim takmičenjima i postigao 13 golova.

On je, medjutim, izostavljen iz prvog tima za finale FA kupa protiv Mančester junajteda, a u igru je ušao sa klupe u nadoknadi vremena. „Plavci“ su osvojili trofej pobedom od 1:0.

Vilijan je 2013. godine iz Anžija prešao u Čelsi, za koji je odigrao 236 utakmica i postigao 44 gola. Osim FA kupa, sa londonskim klubom osvojio je dve šampionske titule i Liga kup.

On je sa reprezentacijom Brazila na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde će njegova ekipa u četvrtfinalu igrati protiv Belgije, u petak od 20 časova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.