U trendu

Čestitke odbojkašicama

Vučić i Brnabić čestitali osvajanje zlata odbojkašicamaPredsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim odbojkašicama osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu i istakao da je ponosan i zadivljen njihovom borbenošću.“Veličanstvena pobeda! Prvo svetsko zlato srpskih odbojkašica! Ponosan i zadivljen borbenošću i prikazanim znanjem i umećem na terenu, čestitam od srca! Hvala vam na svemu u ime Srbije i celokupnog našeg naroda!“, napisao je Vučić na Tviteru…

Dačić čestitao odbojkašicama

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spolnih poslova Ivica Dačić čestitao je ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji, treneru Zoranu Terziću i Odbojkaškom savezu Srbije osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu.

„Čestitam vam izvanrednu pobedu i osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu. Biti deo tima koji je po prvi put u istoriji osvojio zlato na svetskom nivou, neizmerna je čast“, naveo je Dačić u čestitki koju prenosi MSP Srbije…

Mihajlovićeva čestitala odbojkašicama

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović čestitala je srpskim odbojkašicama osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Japanu.

„Drage devojke, istorijski uspeh koji ste danas postigle pokazuje da je samo najbolje dovoljno dobro za vas. Posle evropskog zlata i olimpijskog srebra, svetska medalja je tu da potvrdi da ste krojene za blistave puteve napred, motivišući nas sve da samo ako damo sve od sebe možemo uspeti. U želji da nas i u godinama koje dolaze radujete novim podvizima, a Srbiju učinite ponosnom što vas ima, od srca vam čestitam”, izjavila je Mihajlovićeva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.