U trendu

Čovek koji redovno posećuje Šumahera otkrio nove informacije o šampionu

Predsednik Međunarodne organizacije automobilizma (FIA) Žan Tod (74) jedan je od retkih koji ima priliku da redovno posećuje Mihaela Šumahera.

Bivši F1 prvak zadobio je teške povrede glave još krajem 2013. kada je pao na skijanju. Informacije o njegovu stanju porodica skriva od očiju javnosti i teško je znati u kakvom je stanju danas Šumaher. Međutim, Tod je sada otkrio neke informacije.

– Redovno ga posećujem i zajedno gledamo televiziju. On nastavlja da se bori, zajedno sa svojom porodicom i lekarima – rekao je Tod u razgovoru za De Telegraaf, što su preneli brojni svetski mediji.

Šumaherov sin Mik (21) ide očevim stopama i blizu je toga da postane vozač u formuli 1. Zbog toga je novinare zanimalo da li je Mihael svestan uspeha svoga sina.

– Ne želim da govorim o tome i ulazim u detalje jer je to privatna stvar. On je mlad i talentovan vozač sa slavnim prezimenom, ali imena ne voze automobile – rekao je Tod i dodao:

– Ako Mik debituje u formuli 1, neće odmah sesti u pobednički bolid. Trebaće mu vremena pa je još uvek prerano govoriti o tome da li je on talenat kakav je bio njegov otac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.