U trendu

Čović: Rakić napala i mene i Crvenu zvezdu, idemo na sud

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da je potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić napala njega i klub izjavom da on troši novac građana kako bi se takmičio sa Partizanom i ponovio da će je tužiti.

„Istupanje Dragane Rakić vidim kao vrlo jasan napad na klub i mene kao predsednika Crvena zvezda (samim tim i da ga loše vodim) putem ‘argumenata’ koje je navela u pokušaju da se brže bolje ‘opere’ nakon oštrog odgovora kluba koji jeste bio tema njenog ničim izazvanog oglašavanja“, naveo je Čović u saopštenju na klupskom sajtu.

Rakić je u subotu u saopštenju između ostalog rekla da je Telekom otkupio sezonske ulaznice za utakmice Zvezde u ovoj sezoni i podelio ih simpatizerima Srpske napredne stranke, da Čović „ne preza od zloupotrebe javnih sredstava“ i da koristi novac građana „kako bi nadmašio gradskog rivala (Partizan).

Čović je naveo da su ga izjave Rakić zatekle u Laktašima, na prvoj utakmici u sezoni i pobedi protiv Igokee u ABA ligi, a da četiri dana pre prve utakmice u Evroligi u Beogradu najmanje ima vremena da odgovara na besmislice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar