U trendu

Čović: U Beogradu neće biti kao nedavno u „Morači“

BEOGRAD – Predsednik beogradskog košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Ćović izjavio je danas, uoči sutrašnje majstorice u finalu plej-ofa ABA lige s Budućnosti, da će atmosfera u Beogradu biti sasvim drugačija od one od pre nekoliko dana u hali „Morača“ u Podgorici kada se igralo na ivici regularnosti.

„Moram da kažem da se u Beogradu sigurno neće desiti ono što je bilo u Podgorici. Ja sam 52 godine u košarci i tako nešto nikad nisam doživeo, da igrači izlaze na teren na zagrevanje, a da znameniti ljudi i pretežno iz DPS-a, ili kako ga mi zovemo podmlatka DPS-a, izlaze i jednom po jednom igraču upućuju pljuvačke, direktno u lice, udarce“, rekao je Čović za TV Prva.

Kako kaže, u Crvenoj zvezdi dobro znaju ko su bili akteri incidenata.

„Tu je bila i policija u civilu koji su koristili priliku da onako ‘munu’ ponekog igrača. O kojim ljudima se radi? Neverovatno je da Amar Nuhodžić, sin Mevludina Nuhodžića, ministra unutrašnjih dela Crne Gore, predvodi celu tu grupu. Šta će onda policija da radi kad njegov sin radi te stvari?“, upitao je Čović.

Rezultat u finalnoj seriji je nerešen (2:2) i sutra od 19 časova na redu je odlučujući susret u hali „Aleksandar Nikolić“, posle kojeg će biti jasno ko je osvojio titulu na Jadranu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.