U trendu

Crnogorci oteli Englezima navijačku zastavu u tuči, kad su čuli priču o njoj – odmah je vratili (foto)

Medijske stranice proteklih dana punili su događaji na utakmici Crne Gore i Engleske. Uefa istražuje rasističke povike Crnogoraca tamnoputim igračima Engleske, a obračuna je bilo i pre i posle utakmice.

Nakon utakmice došlo je do prave makljaže među huliganima, a Crnogorci su oteli desetak navijačkih zastava. Ne bi to bilo ništa neuobičajeno da se u skupu tih zastava nije našla jedna posebna, prenose mediji u regionu.

Na toj posebnoj zastavi navedena je 2002. i 2006. godina s imenom Lewis.Ta zastava često može da se vidi na utakmicama engleske fudbalske reprezentacije i Vest Hema.

A zašto je ta zastava toliko posebna? Luis je maleni dečak koji je imao četiri godine kada je preminuo, a njegov otac i stariji brat već 13 godina ne odvajaju se od zastave. Kada se među engleskim navijačima proširio glas da je zastava oduzeta odmah se krenulo u akciju vraćanja zastave. Crnogorce su zamolili da zastavu vrate, a ovi su to i učinili!

Svako ima svoje trofeje- kod ultrasa je to oduzeta zastava!!! Nedje ima veci , a nedje manji znacaj , na Balkanu oduzeta…

Gepostet von Ultra CrnaGora am Mittwoch, 27. März 2019

– Svako ima svoje trofeje – kod Ultrasa je to oduzeta zastava. Negde ima veći, a negdje manji značaj. Na Balkanu oduzeta zastava ima veliko značenje i to nije zaobišlo ni navijače Engleske. Jedna od zastava koja je oduzeta Englezima je i zastava ‘Lewis’, ali ova zastava nije kao druge, ima značenje koje nitko od nas nije mogao znati.

Ovu zastavu nosi navijač Engleske koji putuje celim svetom s reprezentacijom u čast svog preminulog sina Luisa. Kada su navijači saznali o kakvoj se zastavi radi kontaktirali su englesku ambasadu i pomenutog navijača i vratili mu zastavu – napisali su na Fejsbuk stranici Ultra CrnaGora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)