U trendu

Crvena zvezda daje tri miliona za pojačanja

Crvenu zvezdu očekuje zanimljiv prelazni rok, sa dosta dolazaka, ali i odlazaka.

Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela već su napravili spisak pojačanja, a nekoliko transfera trebalo bi uskoro da bude realizovano. Glavna meta crveno belih je Mirko Ivanić, plejmejker BATE Borisova, koga lider Superlige želi u paketu ove zime sa Nemanjom Milunovićem. Poslata je i ponuda u Belorusiju u visini od 2,5 miliona evra za dvojicu fudbalera, a kada se dodaju još neka imena, iznos se penje na tri miliona.

Crveno beli su i blizu završetka transfera Milana Jevtovića, krilnog fudbalera Antalije, koji je imao sjajnu sezonu u norveškom Rozenborgu. Želja trenera Vladana Milojevića je i iskusni napadač Olimpijakosa El Fardu Ben. Želja je i Filip Đuričić, koji je na izlaznim vratima Sampdorije, i to kao slobodan igrač, kao i mladi reprezentativac Dominik Dinga iz ruskog Urala.

Što se tiče odlazaka, kofere je već spakovao Ričmond Boaći, a Zvezda čeka ponudu od 10 miliona evra da potvrdi transfer. Blizu selidbe su i kapiten Mičel Donald, kao i krilo Slavoljub Srnić. U slučaju dobre ponude, Marakanu će napustiti i dvojica mladih igrača Luka Adžić i Uroš Račić, a blizu odlaska je i Brazilac Rikardinjo.

– Letos smo odradili dobar posao u prelaznom roku. Radićemo tako i ove zime. Mogu da obećam da će Crvena zvezda na proleće sigurno biti jača nego ove jeseni – poručio je Mitar Mrkela, a prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar