U trendu

Crvena zvezda danas protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope

BEOGRAD – Utakmica između Crvene zvezde i Ferencvaroša igra se danas od 18.45 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da veruje u pobedu u današnjem meču u Beogradu protiv Ferencvaroša u Ligi Evrope.

„Razlika je šest bodova, a u opticaju je još 12. Verujem da možemo do preokreta, ali trenutno razmišljamo o prvoj narednoj utakmici i verujem u pobedu protiv Ferencvaroša“, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević.

Zvezda je posle dva kola u H grupi na začelju tabele bez osvojenog boda, dok je mađarski tim na vrhu sa maksimalnih šest.

„Želimo da mi diktiramo tempo utakmice, ali moramo i da se prilagodimo njihovim vrlinama i da pokušamo da ih neutralizujemo. Svaka utakmica u Evropi je specifična i odlučuju detalji, ali sam siguran da će sutra hrabrija ekipa da pobedi“, izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da je Ferencvaroš veoma kvalitetan tim i da poraz prethodnog vikenda u mađarskom prvenstvu od Kečkemeta ne znači da su u lošoj formi, ali da je moguće da ih je malo „poljuljao“.

Istakao je da ne razmišlja unapred o „pričama o neuspehu i eventualnoj ostavci“, ukoliko se ne osvoje tri boda i da je u Zvezdi svaka utakmica kao kvalifikaciona.

Zvezdin prvotimac Mirko Ivanić istakao je da se potpuno oporavio od povrede i obećao da će odigrati na nivou na koji su navijači navikli od njega.

„Siguran sam da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu i pobediti. Dobro se pripremamo, mi smo tim i ne vidim razloga da bude drugačije. Svesni smo da je ovo prilika da uhvatimo priključak i jedva čekamo da počne i da grupa upozna pravu Zvezdu“, izjavio je Ivanić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.