U trendu

Crvena zvezda jača za Slavoljuba Srnića i Nemanju Supića

Krilni napadač Slavoljub Srnić vratio se u Crvenu zvezdu iz redova Čukaričkog, a sa najtrofejnijim spskim klubom potpisao je trogodišnji ugovor.

Na Srnićevom povratku insistirao je trener Miodrag Božović, a Zvezda će Brđanima za njegov transfer platiti 350.000 evra uz 40 odsto procenta od sledeće prodaje.

Nekadašnje dete crveno-belih napustilo je Marakanu 2012. godine, kada je poslat na pozajmicu u Sopot, pošto je tada procenjeno da neki drugi igrači dobiju prednost.

Naredne sezone pozajmio ga je Čukarički, da bi već naredne godine potpisao trajni ugovor sa timom sa Banovog Brda, prenose beogradski mediji.

Mladi reprezentativac Srbije trebalo bi da bude veliko pojačanje za crveno-bele, posle dolazaka Mičela Donalda, Luisa Ibanjesa, Idana Vereda, Uga Vieire i Srđana Plavšiča.

U međuvremenu, Zvezdu je napustio kapiten Predrag Rajković, koji je prešao u Makabi Tel Aviv za tri miliona evra, a do kraja prelaznog roka očekuje se i dolazak još jednog golmana.

Crvena zvezda dovođenjen golmana Nemanje Supića završila prelazni rok

Crveno-beli su se pojačali na poziciji golmana – potpisao je iskusni Nemanja Supić. Supić je branio za mnogobrojne domaće klubove poput Čukaričkog, Vojvodine, Javora i Novog Pazara, a poslednji klub mu je bio Voždovac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.