U trendu

Crvena Zvezda večeras u Trnavi igra revanš sa Spartakom

TRNAVA – U revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri Crvene zvezde večeras u 20.30 časova u Trnavi igraju sa Spartakom, posle 1:1 u prvoj utakmici u Beogradu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da se ne optećuje nerešenim rezultatom iz prvog duela, iako priznaje da je protivnik bliži prolazu, ali da duboko veruje u pobedu i plasman u plej-of za Ligu šampiona.

„Pred nama je drugih 90 minuta u Trnavi i želimo da odigramo dobru utakmicu. Spartak je dobra i agresivna ekipa, to se videlo u Beogradu i u prednosti su zbog gola u gostima. Time se ne opterećujemo, trudićemo se da se borimo i odigramo najbolje što možemo“, rekao je Milojević na konferenciji za medije u Trnavi.

Prema njegovim rečima, ne postoji teret u njegovom timu zbog remija 1:1 u Beogradu.

„Neko sam ko stalo veruje, tako i generalno u životu. Ne bih bio na ovom mestu da ne verujem, bez obzira na bilo koji rezultat. Veru niko ne može da oduzme, svi smo pozitivni“, kaže trener crveno-belih.

Milojević ističe da su crveno-beli spremni i na provokacije i grubu igru.

„Spartak ima svoj stil i njega se drži. Ako pričamo o fudbalu postoje granice dozvoljenog…Ne interesuje me uloga favorita, niti je imamo i neće nas zavaravati takve stvari“, rekao je on.

Podloga stadiona „Anton Malatinski“ je u lošem stanju jer je trava izgorela, ali Milojević ističe da tu ništa ne može da se promeni u ovom trenutku.

„Stadion je impozantan, ali teren nije u najboljem stanju. To možemo samo da konstatujemo, ništa ne možemo da promenimo“, zaključio je Milojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.