U trendu

Ćurčić objavio spisak za Albaniju i Portugal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštio je danas spisak od 24 igrača za predstojeće duele sa Albanijom i Portugalom.
Od novih igrača pozvani su golman španskog drugoligaša Alkorkona Marko Dmitrović i vezni igrač Lacija Sergej Milinković-Savić, dok će priliku da debituje imati i Marko Petković iz Crvene zvezde, koji je bio i na prethodnom okupljanju, ali nije igrao.

Na spisku su golmani: Vladimir Stojković (Makabi Haifa), Predrag Rajković (Makabi Tel Aviv) i Marko Dmitrović (Alkorkon).

Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović (Čelsi), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Ivan Obradović (Anderleht), Nenad Tomović (Fiorentina), Marko Petković (Crvena zvezda), Stefan Mitrović (Gent), Uroš Spajić (Tuluz) i Duško Tošić (Bešiktaš).

Vezni fudbaleri: Nemanja Matić (Čelsi), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Dušan Tadić (Sautempton), Adem Ljajić (Inter), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Nemanja Gudelj (Ajaks), Andrija Živković (Partizan), Ljubomir Fejsa (Benfika), Luka Milivojević (Olimpijakos), Darko Brašanac (Partizan) i Miralem Sulejmani (Jang Bojs).

Napadači: Aleksandar Mitrović (Njukasl) i Petar Škuletić (Lokomotiva),

Srbija će gostovati Albaniji 8. oktobra, a tri dana kasnije će dočekati Portugal u poslednjim kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak u Staroj Pazovi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.