U trendu

Ćurković: Prioritet konsolidacija kluba

Prvi čovek FK Partizan Ivan Ćurković rekao je da je glavni cilj da se klub konsoliduje na sportskom planu, pa tek onda sazove Skupština i izbor novog rukovodstva.

Posle ostavke kompletnog Upravnog odbora i predsednika Zorana Popovića na čelo Radne grupe postavljen je bivši golman i prvi čovek crno-belih Ćurković.

„Sazivanje Skupštine kluba u ovom trenutku nije prioritet. To ćemo učiniti kada budemo smatrali da je napravljena stabilnost i konsolidacija sportskog sektora. Statut kluba je vrlo jasan kada je procedura oko sazivanja Skupštine u pitanju. Profesor Vuletić je ekspert u toj materiji, član grupe, a i predsednik Nadzornog odbora kluba i tu neće biti ni dileme“, rekao je Ćurković u intervjuu za sajt šampiona Srbije.

On je poručio da ima ideju kako bi klub trebalo da funkcioniše, ali nije želeo da otkriva strategiju.

„Prioriteti u ovom trenutku je stabilnost stručno – tehničkog sektora, igračkog kadra, jer je od vitalnog značaja za rezultate i sve što se podrazumeva na ovom planu. Njihova efikasnost i atmosfera u ekipi zavisi od našeg jedinstva i iskrene saradnje“.

Ćurković je naglasio da je veoma zadovoljan što su na mesto sportskog direktora i trenera došli Ivica Ilijev, odnosno Ivan Tomić, u koje ima puno poverenje.

„Drago mi je što su na tako važna mesta došli naši bivši fudbaleri, ponikli u Partizanu i koji su se ovog posla, ni malo lakog, prihvatili sa mnogo entuzijazma, vere u klub i u sebe. To me podseća na neka uspešna prošla vremena, a moja je uloga da ih podržim, kao što sam to činio u prošlosti sa njihovim kolegama, koji su dolazili na tako važne funkcije, nisu imali veliko iskustvo, a stasali su u velike stručnjake“, zaključio je Ćurković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar