U trendu

Čuveni guru: Kakve veze ja imam sa Novakovim padom?

Pepe Imaz definitivno je u očima navijača najomraženija osoba bliska Novaku Đokoviću.

Novakovi fanovi na prvom mestu krive njega za vrlo slaba izdanja srpskog asa u 2017. godini, što jako čudi mirnog i staloženog Španca.

Imaz je u razgovoru sa španskim medijima naglasio da nema nikakve veze sa Novakovim padom u igri, kao i da ga je sam Novak kontaktirao da bi bio kraj njega.

„Ne osećam se krivim za Novakove igre. Novak je prošle godine, posle nekoliko godina potere za titulom, konačno osvojio Rolan Garos. Umesto da se tada odmarao više, on je krenuo odmah na Vimbldon i Olimpijske igre. Nije ispoštovao proces oporavka duha i tela. Tada je usledio pad, a on svakako da želi da nastavi da pobeđuje“, rekao je pripadnik filozofije „mira i ljubavi“, ali i „tolerancije i prihvatanja sebe“.

Imaz je potom objasnio kako se obreo kod Novaka u loži.

„Mene je angažovao Novakov brat Marko Đoković koji je imao psihičkih problema jer nije umeo da prihvati sebe na najbolji način. Nije umeo da bližnjima daje ljubav i govori im koliko ih voli. Kada je video koliko sam pomogao Marku, Novak je poželeo da budem kraj njega na turnirima“, rekao je Španac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.