U trendu

Cvetković: Pobedu protiv Voždovca poklanjamo našem ekonomu

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Cvetković rekao je danas da ga raduje dobra igra crveno-belih protiv Voždovca i dodao da ekipa pobedu poklanja ekonomu kluba Stojanu Milovanoviću.

„Odigrali smo odličnu utakmicu, a rezultat govori u prilog tome. Možda je crveni karton za Voždovac presudno uticao na njihovu igru. Od tog trenutka su pali, ali mislim da bismo i bez toga pobedili. Odradili smo dobar posao, mnogo nam znači ovako sigurna igra za samopouzdanje pred naredne izazove. Takodje, poklanjamo ovu pobedu i našem ekonomu Stojanu Milanoviću Stoletu koji je decenjama u klubu, a koji je danas proslavio 70. rodjendan“, rekao je Cvetković za klupski sajt.

Crvena zvezda je juče na stadionu „Rajko Mitić“ pobedila Voždovac sa 3:0 u četvrtom kolu Super lige Srbije, a Cvetković je kod trećeg pogotka zabeležio asistenciju.

„Svi smo tu da radimo za ekipu, asistencija je došla kao plod dobre kolektivne igre. Naša odbrambena linija je uigranija, mislim da Voždovac nije imao nijedan udarac u okvir gola, dobro smo sačuvali mrežu. Ovo je prva utakmica od početka sezone da nismo primili nijedan gol i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu“, rekao je desni bek crveno-belih.

Zvezda posle četvrtog kola zauzima prvo mesto sa 10 bodova u Super ligi Srbije, jednim više od drugoplasiranog Metalca.

Crveno-beli će u nedelju gostovati Radničkom u Nišu u petom kolu prvenstva Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.