U trendu

Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera, dobar i Bogdanović

Košarkaši Finiksa pobedili su u noći izmedju petka i subote ekipu Denvera sa 108:100 u NBA ligi, a srpski igrač Nikola Jokić imao je „dabl-dabl“ učinak u poraženom timu.

Finiks su do pobede na gostujućem terenu vodili Devin Buker i Ti Džej Voren sa 30, odnosno 25 postignutih poena, dok su Džoš Džekson i Isaija Kanan sa klupe dodali po 16.

U redovima Denvera najefikasniji je bio Džamal Marej sa 30 poena, a istakao se i Jokić koji je upisao još jedan „dabl-dabl“. On je postigao 14 poena i upisao 17 skokova i pet asistencija za 35 minuta na parketu.

Dobru partiju je prošle noći pružio i Bogdan Bogdanović u porazu Sakramenta od Memfisa sa 106:88.

Bogdanović je za 29 minuta u igri upisao 15 poena, četiri skoka, tri asistencija i jednu ukradenu loptu. Poen više od srpskog reprezentativca postigao je Dearon Foks.

Najefikasniji u Memfisu, koji je upisao treću uzastopnu pobedu, bio je Dilon Bruks sa 22 poena.

Košarkaši Vašingtona pobedili su Detroit sa 122:112.

Bredli Bil i Keli Ubre su postigli po 26 poena za pobednički tim, dok je na drugoj strani najbolji bio Tobajas Haris sa 17 poena. Srpski centar Boban Marjanović nije igrao.

Košarkaši Toronta su slavili protiv San Antonija sa 86:83, Bruklin je bio bolji od Majamija sa 101:95, dok su Los Andjeles lejkersi pobedili Indijanu sa 99:86.

U poslednjem meču odigranom u noći izmedju petka i subote Njujork je pobedio Jutu sa 117:115.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.