U trendu

Degenek: Nije sve u novcu, srećan sam u Zvezdu

BELEK – Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio je danas da je srećan u Zvezdi, da želi trofeje sa klubom, a da sa ponudom kineskog Šangaja SIPG nije previše upoznat.

„Nisam mnogo upoznat sa tom pričom. Imam ugovor sa klubom još tri i po godine. Samo želim da igram fudbal i budem srećan, a najsrećniji sam u Zvezdi“, rekao je Degenek novinarima u Beleku.

Degenek je prošlog januara otišao u saudijsku Arabiju, kaže da za Kinu ima vremena, ali da bi drugačije bilo kada bi došla ponuda iz nekih jakih klubova, poput Romne ili Lacija ostao bi pet godina.

Australijski reprezentativac ističe da o kvalitetima novog trenera Dejana Stankovića nema potrebe trošiti reči.

„Važno mi je da se samo dobro spremim. Nisam bio na pripremama sa Milojevićem da vidim razliku i neću da pričam oko bivšeg trenera. Njemu kapa dole za uspehe, a Deki vuče na italijanski stil koji želi da odbrana bude upakovana i da sve izgleda pod konac“.

Degenek je rekao da mu je veoma žao zbog tragične pogibije Kobija Brajanta.

„Kada smo čuli vest svima je mnogo krivo. Takav je život, nikada se ne zna šta donosi dan ili noć. Žao mi je ljudi u Turskoj, Kini i svih koji ginu u ratu. I svaki dan treba da šaljemo našima poruke ljubavi“, poručio je Degenek.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar