U trendu

Derbi Vojvodine i Partizana u četvrtak

Derbi petog kola Super lige Srbije između fudbalera Vojvodine i Partizana biće odigran u četvrtak, a ne u sredu, kako bi dva kluba imala više odmora uoči odlučujućih utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope, odnosno Ligu šampiona.

Vojvodina je danas tražila da se utakmica sa Partizanom, koja je trebalo da se odigra u sredu od 21.00 čas u Novom Sadu, pomeri za jedan dan. Zajednica Superlige je to prihvatila pa će se taj duel odigrati u četvrtak od 20.00 časova.

Partizan je na svom sajtu naveo i da je uvažena njegova molba, pa će utakmica sa Radom u šestom kolu, predviđena za vikend, biti odigrana 9. septembra.

Partizan je tražio odlaganje, pošto će u utorak 18. avgusta igrati u Belorusiji protiv Bate Borisova, prvu utakmicu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Takođe je odložena i utakmica šestog kola između Vojvodine i Jagodine, koja je trebalo da se igra u nedelju. Novosađani će tako imati više vremena da se pripreme za prvi duel plej-ofa za plasman u Ligu Evropa sa Viktorijom, u četvrtak 20. avgusta u Plzenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.