U trendu

Deset golova Reala u mreži Rajo Valjekana

Fudbaleri Real Madrida pobedili su danas na svom terenu Rajo Valjekano sa ubedljivih 10:2 u utakmici 16. kola španske Primere.

Real, koji je upisao deseti trijumf od početka sezone, treći je na tabeli sa 33 boda, dok je Rajo na 18. mestu sa 14 bodova.

„Kraljevski klub“ je na današnjem meču poveo u trećem minutu golom Danila, ali je Rajo Valjekano za samo desetak minuta preokrenuo rezultat. Antonio Amaja je u 10. minutu izjednačio na 1:1, da bi dva minuta kasnije Hosabed doveo goste u prednost.

Medjutim, u 14. minutu Rajo je ostao sa igračem manje na terenu, pošto je Tito dobio crveni karton, da bi drugi žuti u 28. minutu zaradio Raul Baena i tada je sve krenulo nizbrdo za gostujuću ekipu.

Izjednačenje Realu doneo je Geret Bejl u 25. minutu, potom je Kristijano Ronaldo u 30. iskoristio jedanaesterac, da bi Bejl još jednim golom u 41. minutu završio goleadu domaće ekipe u prvom poluvremenu.

Real se tu nije zaustavio, pa je u drugih 45 minuta postigao još šest golova. Strelci su bili Karim Benzema u 48, 79. i 90. minutu, Ronaldo u 53. i Bejl u 61. i 70. minutu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.