U trendu

Conga dobio pismo od jedne skupljačice loptica koje ga je veoma potreslo (video)

Francuski teniser Žo Vilfred Conga dobio je jedno pismo koje ga je, prema sopstvenom priznanju veoma pogodilo i bilo je „dirljivo i emotivno“.

Conga je na prošlom Australijan openu primetio da iza njega stoji jedna devojčica, skupljačica loptica kojoj nije dobro. Devojčica se zateturala nakon što ju je pogodila jedna loptica i jedva je uspela da ostane na nogama. Francuz je prišao i ponudio joj je ruku isprativši je do hodnika stadiona, što je publika nagradila velikim aplauzom, prenosi BBC.

Godinu dana kasnije, ta devojčica javila se Congi pismom koje je on objavio na Tviteru i koje prenosimo u celosti.

„Dragi gospodine Conga,

Htela sam da vam se zahvalim što ste mi onda pomogli da izađem s terena. Ne znam da li me se sećate, ja sam ona devojčica koju ste u Melburnu ispratili s igrališta. Ovom prilikom htela sam da Vam se izvinim što nisam svaki put dobro reagovala kada ste mi tražili loptice. Pokupila sam virus čega nisam ni bila svesna i zato sam imala glavobolju i vrtoglavicu. To mi je uticalo na vid i sluh. Izvinjavam se što nisam bila na nivou koji se od mene očekivao. Hvala Vam što ste bili tako ljubazni prema meni i što ste me ispratili s terena. Želim Vam sve najbolje“, napisala je devojčica predstavivši se kao Đulijana, devojkama s loptama broj 180.

Status Conginog pisma koje je objavljeno na Tviteru, podeljeno je 2.000 puta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar