U trendu

Đoković: Ančić i ja imamo mnogo toga zajedničkog

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da se sa Agasijem konsultovao oko dovođenja novog člana stručnog štaba Marija Ančića.

Đoković i Ančić će sarađivati tokom Vimbldona, a nekadašnji hrvatski igrač će pokušati da mu pomogne da po četvrti put osvoji trofej na terenima Ol Ingland klaba.

„Njega morate da pitate za odmor“, rekao je kroz smeh i nastavio.

„Razgovarao sam sa njim telefonom i znam da je već trebalo da dođe u London. Razgovarao sam sa Agasijem o tome ko bi mogao da bude taj koji će me više pratiti na turu, kada nema Andrea. Mario je bio na vrhu te liste. Prijatelji smo, iako smo bili suparnici toliko vremena. Jedan mi je od najboljih prijatelja na svetu tenisa, a još pričamo istim jezikom. Voleo je da igra na travi, pobeđivao je Federera ovde, ali i mene. Dobro se sećam tog meča u četiri seta“, rekao je Đoković za B92.

Srbin je istakao da još ne postoji dugoročni plan sa Ančićem.

„Za sada ne postoji određen plan o našoj saradnji. Biće tu dok traje Vimbldon, a ja sam zadovoljan svojom trenutnom igrom. Počastvovan sam i zadovoljan što je Mario, zajedno sa Agasijem, prihvatio da bude ovde u Londonu. Sve zavisi kako ću proći na turniru, ali će mi on sigurno pomoći. Ostavio je veliki trag u tenisu, ne samo igrački, već i ljudski, pa su se mnogi ljudi iz sveta tenisa radovali kada su čuli da dolazi. Uvek je bio fin prema svima. Imamo načelni da budemo, ali planova za neke duže staze još nema. Videćemo kakvu ćemo sinergiju napraviti“, dodao je Novak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar