najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Đoković: Nadam se da je povreda prošlost

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da se nada da je povreda levog ručnog zgloba prošlost i da veruje da će biti u potpunosti spreman za početak Otvorenog prvenstva SAD.

“Situacija sa zglobom u prethodne tri i po nedelje nije bila najbolja, ali situacija se popravlja. S mojim medicinskim timom radim sve što je u mojoj moći da budem 100 odsto spreman za Ju Es open… Ili makar za početak turnira”, rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta nije učestvovao prošle nedelje na masters turniru u Sinsinatiju zbog povrede levog ručnog zgloba, a izjavio je da je do povrede došlo na Olimpijskim igrama u Riju.

“Nikada ranije nisam imao ovu vrstu povrede. Sve je počelo u Riju. Igrao sam u prvom kolu protiv Huana Martia del Potra, koji je baš zbog povrede ručnog zgloba odsustvovao sa tura. Pošto sam obavio neke tretmane došlo je do poboljšanja. Nadam se da će se situacija dodatno popraviti i da ću moći da igram bekhend kako bi trebalo”, rekao je Đoković.

“Postoje različite vrste tretmana koje razmatram konsultujući razne eksperte. Jedna od njih je lečenje putem elektrostimulacije koju vidite. Ponekada je jednostavno potrebno vreme da se oporavite, pogotovo kada ste sportista, a s obzirom na to da se Ju Es open približava, improvizovao sam na najbolji mogući način”, dodao je najbolji teniser sveta.

Đoković će se u prvom kolu Ju Es opena, koji počinje u ponedeljak, sastati s Jiržijem Janovičem iz Poljske.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike