U trendu

Đoković odgovorio na krtike zbog podržavanja hrvatske reprezenatacije

Novak Đoković gostovao je u emisiji „Da, možda, ne“ na RTS-u gde je u sat vremena ponudio mnoštvo zanimljivih odgovora.

Mnogo je kritika upućeno ovog leta na račun Đokovićevog podržavanja hrvatske fudbalske reprezenatcije na Mundijalu u Rusiji, te je na pitanje Olivere Kovačević da prokometariše svoje poruke upućene Luki Modroću i drugim fudbalerima, Novak rekao:

– Svako ima pravo na svoje mišljenje i da se izrazi onako kako to želi. I ja sam to uvek poštovao. Neretko se događalo u poslednje dve godine da sam bio na udaru zbog brojnih stvari. Imam dosta prijatelja među hrvatskim fudbalerima. Znam šta se događalo tada. Bio sam mlad, nisam bio u ratu. Znam da su brojni ostali bez svojih najmilijih –  rekao je najbolji srpski teniser i nastavio:

– Teško mi je da pričam o tome. Saosećam s tim, jer znam da rat nikome ne donosi ništa dobro. Prošao sam i sam kroz bombardovanje i indirektno kroz taj rat u Jugoslaviji. Žao mi je što se stvara ta nepodnošljivost među narodima. Mi teniseri iz ove regije, ja ih gledam kao na svoje. Imamo isti jezik, običaje. Ne želim nikomeda  stavljam so na ranu, ako se nekome ovo ne sviđa.

Otkrio je da vozi Teslu upravo zbog slavnog izumitelja koji se ponosio „srpskim rodom i hrvatskom domovinom“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)